- Tjänster -

Hemstädning

Vi erbjuder dig städtjänster dagligen, veckovis eller månadsvis beroende på dina önskemål och behov.

 

  • Precision i drift.
  • Effektivitet vid uppfyllande av överenskomna åtaganden. 
  • Tillförlitlighet vid lagring av föremål. 

Storstädning

För att få ett upplyft av din egendom, tveka inte att kontakta oss. Vår djuprengöring kan anpassas till just dina behov. Vår engagerade personal levererar utmärkt servicenivå och lämnar en obefläckad renhet efter sig. Kontakta oss gärna så får ni offert enligt era önskemål.

Flyttstädning

Vår högkvalitativa personal kommer att ta hand om ditt hem inför din flytt och göra det skinande rent som helt nytt, det kan vi garantera. Kontakta oss idag! 

Fönsterputs

Fönsterrengöringstjänster är utformade för att hålla dina fönster kristallklara, oavsett om det bara kräver en enstaka rengöring, en djuprengöring eller t.o.m. en daglig eller veckovis rengöring så finns våra fönsterspecialister här till ert förfogande.

Golvvård

Att behålla golven rena på ditt kontor eller i din fastighet håller inte bara de anställda hälsosamma och glada, utan välkomnar även kunderna till ditt företag och ger ett utmärkt första intryck till alla som kommer in genom dina dörrar. Tveka inte att kontakta oss!

Kontorsstädning

Från små kontor till stora detaljhandlar och kommersiella lokaler erbjuder vi ett komplett utbud av städtjänster för alla typer av företag. Om ni behöver en enda städare en gång i veckan eller ett helt lag 7 dagar i veckan, har vi på Prestige Städ rätt personer för jobbet. 

Fyll i vårt formulär så skickar vi en offert utefter dina behov så snabbt vi kan.